Pasta z pieczonego łososia z koperkiem
Pyszna i zdrowa pasta kanapkowa z łososiem i koperkiem. To świetny przepis na konkretne śniadanie. Składniki: Łosoś - 250g Olej - 1 łyżeczka Jajko - 2szt Ogórek kiszony - 1szt duża Majonez - 1 łyżka Musztarda - 1 łyżeczka Sok z cytryny - 1/2 łyżeczki Sól i pieprz - do smaku Koperek siekany - 1 łyżka Łososia smarujemy olejem. Pieczemy w 180 stopniach przez około 15 minut. Po lekkim ostudzeniu łososia rozgniatamy widelcem. Jajka gotujemy na twardo i po ostudzeniu kroimy w kostkę. Ogórka kiszonego kroimy w drobną kostkę. Łączymy łososia, jajka, ogórka, majonez, musztardę i koperek. Doprawiamy solą i pieprzem. Dokładnie mieszamy. Pastę podajemy po schłodzeniu.


uwielbiam kokosowe wypieki :) kokosanki zjadłabym z apetytem :)
OdpowiedzUsuńhttps://apetycznie-klasycznie.pl/
Dziękuję i polecam!
Usuńcałe wieki ich nie jadłam
OdpowiedzUsuńU mnie jakoś często zostają same białka, więc i kokosanki są często ;)
UsuńTo propozycja dla mojego małżonka, pyszności...
OdpowiedzUsuńDzięki!
UsuńUlubione ciasteczka naszych wnucząt. My też je lubimy:)
OdpowiedzUsuńDzięki!
Usuń